Algemeen

Veilig op de post!

Bubbeltjesplastic, wie kent het niet? Het is een populair verpakkingsmateriaal dat veel wordt gebruikt om kwetsbare producten te beschermen tijdens het transport in de doos of in de opslag. Maar wist je dat bubbeltjesplastic veel meer toepassingen heeft dan alleen als verpakkingsmateriaal? Misschien zelfs dingen waar je nog nooit over hebt nagedacht. We bespreken het hier!

Voordelen van bubbeltjesplastic

Bescherming: Bubbeltjesplastic biedt een goede bescherming tegen schokken en stoten, waardoor het ideaal is voor het verpakken van kwetsbare producten. Door de lucht die zich in het plastic bevindt als een soort kussentjes, zal het product minder snel beschadigen.

Duurzaamheid: Bubbeltjesplastic is herbruikbaar en kan meerdere keren worden gebruikt. Bewaar je bubbeltjesplastic altijd zodat je het opnieuw kunt gebruiken, en wellicht gebruikt de persoon na jou het ook opnieuw enzovoort. Zo zorgen we samen voor een beter milieu.

Flexibiliteit: Bubbeltjesplastic is flexibel en kan zich aanpassen aan de vorm van het product dat je wilt verpakken. Het is dus ideaal als opvulmateriaal. 

Isolatie: Bubbeltjesplastic heeft isolerende eigenschappen, wat het geschikt maakt voor het verpakken van producten die gevoelig zijn voor temperatuurveranderingen.

Toepassingen van bubbeltjesplastic

  1. Verpakking: Het meest voor de hand liggende gebruik van bubbeltjesplastic is als verpakkingsmateriaal om producten te beschermen tijdens transport, of als opvulmateriaal voor de doos.

  2. Geluidsdemping: Bubbeltjesplastic kan worden gebruikt om geluid te dempen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de wanden van een geluidsstudio te bekleden. Dit kan een stuk goedkoper zijn dan ander geluiddempend materiaal.

  3. Tuinieren: Bubbeltjesplastic kan ook worden gebruikt in de tuinbouw om planten te beschermen tegen vorst in de winter.

  4. Knutselen: Bubbeltjesplastic is ook een populair materiaal bij knutselaars. Het kan worden gebruikt om texturen te creëren in schilderijen of om 3D-effecten toe te voegen aan papierprojecten.

  5. Stressbal: Bubbeltjesplastic kan worden gebruikt om een stressbal te maken. Knijpen in de bubbeltjes is een goede manier om stress te verminderen. Knijp dan elk kussentje stuk voor stuk leeg, en je zult hetzelfde ervaren als bij een stressbal.

Bubbeltjesplastic is altijd handig om in huis te hebben. Wil je graag wat bubbeltjesplastic, ofwel noppenfolie kopen? Kijk eens bij Vermeij.com. Hier kunt u alle soorten verpakkingsmateriaal, waaronder bubbeltjesplastic kopen. Ook vind u hier dus al het andere materiaal wat u nodig heeft als u pakketten wilt versturen, zoals verschillende maten dozen, alle soorten tape en ander opvulmateriaal. Maar u kunt hier ook terecht voor al uw kantoorartikelen en als u papier nodig heeft voor uw printer thuis of voor school. Ideaal dus als u alles op een plek wilt kopen! 

Geef een reactie